Něco o mě:

Něco málo o mě.

Jmenuji se Petr Jedlička, narodil jsem se 13.1.1978 v Ostravě. Bydlím v malé vesničce ve Filipovicích u Opavy. Po základní škole jsem začal studoval na SPŠ strojnické v Opavě, kde jsem v ro roce 1996 úspěšně odmaturoval. Pak jsem šel na VŠB Ostrava, ale po půlroce jsem studium ukončil. Vojenskou službu jsem velkoryse odmítl, protože jsem chtěl dělat něco užitečnějšího a připadalo mě to jako ztráta času. Následně jsem nastoupil na náhradni vojenskou službu, kterou jsem dělal na Cirkevní základní škole v Hradci nad Moravicí. Dělal jsem školníka. Abych dokonale využil čas tak jsem začal dojíždět do Klimkovic na varhany. Po ukončení náhradní vojenské služby jsem začal pracovat na české poště nejprve jako ALE administrátor systému SAP a později jako bázový administrátor systému SAP.  

A teď něco o mém vztahu k hudbě:

V druhé třídě základní školy jsem začal hrát na klavír. Vystudoval jsem oba cykly na    ZUŠ Václava Kálika v Opavě u pí. uč. Renáty Godovské. Pak jsem měl nějakou dobu pauzu a poté jsem začal studovat Ostravskou lidovou konzervatoř obor Varhany u p. prof. Aleše Rybky. 

Jsem zaměstnán u České pošty s.p. jako systémový administrátor. Mezi mé koníčky patří varhany elektronika a celkově technika. Dělám varhaníka ve farnostech Melč a Radkov a v případě potřeby zaskakuji v Moravici, Lublicích a Kružberku.


Moje foto


Úvodní stránka