Foto klávesnice:

Foto klávesnic, které lze využít.

Vhodné spínače se nacházeji ve starých klávesnicích (takové ty cvakací). Ale ne všechny jsou vhodné. Proto tady dávám fotky klávesnice, které se hodí na stavbu varhan. Kdyby měl někdo náhodou takovouto klávesnici a nepotřeboval by ji, tak bych měl zájem a určitě by jsme se domluvili.

Klávesnice na fotkách není přesně ta kterou potřebuji, protože tato klávesnice nemá jednotlivé spínače. V rámci snižování nákladů udělali jednotný výlisek, do kterého osadili součástky. Klávesnici, která je vhodná poznáte tak, že spínače jeou černé barvy obvykle vsazené do krycího plechu. Bude to vypadat úplně stejně, ale v černé barvě a jde poznat, že se jedná o samostatné spínače. Taky takové malé vodítko, pokud bude mít ten čudlík co kouká se spínače tvar + (plus), tak to je přesně to co mi nepomůže (i když to budou jednotlivé spínače - jsou moc široké). Jakmile se mi dostane nějaká klávesnice do rukou, tak nafotím aktuální fotografie.


Detailní schema mikrospínače:

Mikrospínač Mikrospínač

Jak ověřit klávesnici - doporučuji vydloubnout klávesu pomocí dvou příborových nožů (nemusíte se bát, klávesa jde vrátit zpátky):

Vydloubnuti klávesy

Foto klávesnice - detaily:

Klávesa01 Klávesa02 Klávesa03 Klávesa04 Klávesa05 Klávesa06 Klávesa07 Klávesa08 Klávesa09 Klávesa10 Klávesa11 Klávesa12 Klávesa13 Klávesa14 Klávesa15 Klávesa16 Klávesa17 Klávesa18 Klávesa19 Klávesa20 Klávesa21 Klávesa22 Klávesa23

Další obrázky budu doplňovat...


Úvodní stránka